Jongste wedstrijd


 

Te winnen:
1x telefoon (t.w.v. €295)
3x boek Into TA

Your focus determines your reality
— ?

Eind mei organiseren we een Supervisie ochtend. Een uitgelezen moment om stil te staan bij en in te zoomen op een aantal aspecten van je werkpraktijk. Supervisie is één van de middelen die wij inzetten om scherp te blijven. Klik hier voor meer info, of schrijf je meteen in via onze 'INSCHRIJVEN' pagina. VOLZET!

Voor wat extra aandacht rond onze Super-visie ochtend (of voor extra strooks, ook goed) organiseren we een wedstrijd met als thema 'mijn focus in 2016'. Stuur ons jouw focus via onderstaand formulier. Springt jouw inzending er volgens ons uit? Dan hebben we een mooie telefoon voor jou! De telefoon past ook helemaal binnen het thema.

Onder alle deelnemers verloten we ook drie keer 1 boek Into TA. Weet je van wie de quote komt? Dan heb je ineens een streepje voor: je hebt dan een extra kans. In ons formulier zie je nog mogelijkheden om je kansen te vergroten.

Voorwaarden: deze wedstrijd loopt tot donderdag 26 mei 2016. Je kan je focus doorsturen tot 22u00. Wij bepalen de winnaar van de hoofdprijs. Tegen ons oordeel is geen beroep mogelijk. Indien we jouw inzending wensen te publiceren, doen we dit enkel na je afzonderlijke en uitdrukkelijke toestemming. Wie deelneemt, verklaart zich akkoord met deze voorwaarden.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief Post. Zo heb ik een extra kans op het boek Into TA.
Ik 'Like' de facebook pagina van de TA Academie België (link onderaan deze pagina). Hupsakee, nog een extra kans om te winnen!