Partners

Screen Shot 2015-05-26 at 17.05.19.png

Pablo Rosseau
Vormgeving & administratie

Rik Rosseau
Architectuur & contracten

Mil Rosseau
Inspirator

IMG_1444.jpg

Sonja Rosseau - De Raeymaekers
Taal

 

Sonja Rosseau-De Raeymaekers is Msc Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (RUG).  Zij bouwde een loopbaan als docente Psychologie en als Psychologe-Psychotherapeute.
Ze is gecertifieerd Transactional Analyst (CTA) in Opvoeding en Psychotherapie.

Mil Rosseau is Msc Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (RUG) en internationaal erkend opleider en supervisor in TA (PTSTA).  Hij bouwde een lange loopbaan uit als zelfstandig consulent en coach van top-leidinggevenden in Europa, Azië, Afrika en het Midden Oosten. Hij is sinds 20 jaar Distinguished Lecturer en Workshop leider binnen het Executive MBA en Advanced Management Program aan de business Universiteit Nyenrode (Nl). Vanuit  zijn bedrijf Autonoom werkt  hij sinds 1985 als psychotherapeut samen met zijn vrouw Sonja.  Met de manier waarop zijn ‘cursisten’ TA in hun leven integreren, blijft hij zijn passie voeding geven.  Autonome mensen dragen bij tot een betere wereld.

Rik Rosseau is Bsc en woont met zijn vrouw en twee dochters in het rustige Huise. Als assistent en shopmanager was zijn focus steeds: de klantervaring. In 2009 richt hij home-made op, waar hij mensen begeleidt in 'thuiskomen'. Hij combineert coaching, gebaseerd op TA, met advies rond residentiëel vastgoed. Als trainer faciliteert hij persoonlijke groei als een essentieel onderdeel van organisatorische groei. Hier toont, gebruikt en onderwijst hij klassieke TA en Herbeslissingswerk. Hij is mede-oprichter van BIRD, het Business Institute for Redecision.  

Pablo Rosseau is Msc en grafisch vormgever. Hij is werkzaam bij BLACK AND WHITE COMPANY en werkt freelance.


TA Stars & Fans

 

Anne de Graaf
Eye-opener, docent

Steve Karpman
Diagram Genius
 

P T
Statistical Genius

R E
Coach, Psychology

M S

Matti Sannen
Eye-opener

T S
Marketing

J H
Coach, research

A d G

M T

Henk Tigchelaar
Eye-opener

M B
Coach, IT

T V
Coach, Negotiating

H T

A W
 

Marian Timmermans
 

M W
Coach, Mental Health

J S
Executive MBA Program

S K

L B

J K

N M

S N, A D M

 

Met deze sterren zetten we onze koers uit. De mensen van de TA AC Nl zitten helemaal vooraan in onze suppirtersbus Zij Gaven in London de permissie, potentie en protectie. Kind? Reisgids the hebben nog steeds leuk.  Met deze heldere verspreiden we TA. De meest heldere vallen het eerst op. De TA-academie Op deze reuzen hun schouders gaan we soms staan, en we gluren mee.