Consultancy coaching training
IN COMPANY TRAINING

We ontwikkelen en leveren spannende trainingen over de hele wereld. Van het resaturant op de hoek tot de grootste werkgevers, allemaal zien ze het belang van persoonlijke trainingen op maat.


CLASSIC TA TRAINING

Ons grote denkkader is Transactionele Analyse, kortweg TA. Deze geweldig eenvoudige theorie ontwikkelde Eric Berne in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. We geven voorzichtig aan dit al een hele tijd meegaat en zeggen: 'tis ne klassieker'.

EXECUTIVE COACHING

Hiermee springen we er uit sinds 1985. Vaak gebruiken we een unieke groep setting voor coaching. Zo kunnen we samen nieuwe strategiën live uittesten.
 


TA MASTERCLASSES

Deze staan dik omcirkeld in onze agenda's. Van in het prille begin is het onze strategie om 'game-changers' uit te nodigen naar België en Nederland. Zij aan zij met leading experts zijn dit uitzonderlijke leermomenten voor alleman.

CONSULTANCY

Van de kleinste tot de grootste veranderingen: neem afstand en bekijk wat er van dichtbij onzichtbaar is. Dat doen wij niet voor jou. Dat doe je zelf, met ondersteuning.


TA INSPIRED EVENTS

In de gekste dingen zien we soms een link met Transactionele Analyse. "Joepie, laat ons daarrond een TA-event organiseren." Ook enthousiast? Zorg dat je erbij bent.