Mooie Valentijn

Op 14 februari 2018 komt Richard Erskine naar Nederland. Hij is een van dé smaakmakers in de internationale wereld van de Transactionele Analyse van vandaag. Op vele conferenties dient hij voor zijn workshops uit te wijken naar grotere zalen. Tijdens zijn keynote speeches zijn de zitjes met ‘restricted view’ ook bezet.

Stap 2 is dus belangrijk: reserveer vandaag je zitje voor de unieke Masterclass met Richard Erskine. (Stap 1 was deze tekst beginnen lezen, check!) Op 14 februari 2018 verzorgt Richard Erskine deze Masterclass in het Kloosterhotel ZIN, te Vught. Wees er bij! Klik hier voor de laatste zitjes.

Wat een mooie Valentijn kan je jezelf geven volgend jaar.
Stap 3 is er mee een bijzondere dag van maken. Met uitzonderlijke aandacht voor contact en relatie, voor Richard Erskine dé twee sleutelbegrippen voor zijn succes. Het wordt vast ook een dag vol sprekende metaforen en rake permissies, zo kennen we Richard!

Geprikkeld? Misschien wil je nóg stappen zetten. Van 15-17 februari geeft Richard Erskine ook een driedaagse. Daar is er ruimte om naar je eigen praktijk te kijken en tijd om een meester te worden in het helpen vervangen van scriptbeslissingen door relaties vol contact.

Rik RosseauComment