Zelf je groei bepalen
schrijf je nu in voor de exclusieve tweedaagse training
Transactionele Analyse

In ons werk en in ons persoonlijke leven zijn we bijna elke dag bezig met groei en vooruitgang. Met het werkelijkheid maken van onze dromen. Maar te vaak lopen we tegen obstakels aan. De eerste stap om tot groei te komen, is door te beginnen bij jezelf. Waarom doen we de dingen die we doen en hoe kunnen we meer effect hebben op persoonlijke en professionele ontwikkeling om ons heen?

Transactionele Analyse (TA) is dé bewezen methodiek om zelf de touwtjes in handen te nemen om de richting in te gaan die je wenst. Om zelf controle te hebben over de richting die je opgaat. Om zelf te kunnen bepalen of dromen daadwerkelijk werkelijkheid kunnen worden.

Mil Rosseau werkt al 43 jaar als coach en begeleider volgens de TA methodiek. Al meer dan 17.000 (!) mensen heeft hij op weg geholpen door met behulp van Transactionele Analyse daadwerkelijk afscheid te nemen van barrières en stappen voorwaarts te maken in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Op 7 en 8 oktober geeft Mil een bijzondere en exclusieve snelkookcursus in Transactionele Analyse. Niet alleen leert u bij uzelf bewust te zijn van uw barrières die vooruitgang in de weg staan. Ook en vooral sluit u de tweedaagse af met het officiële TA 101 certificaat, dat wereldwijd toegang geeft tot alle TA opleidingen.

Een inspirerende en vooral vertrouwelijke omgeving in Antwerpen maakt van deze unieke training een niet-te-missen ervaring. Bovendien wordt de sessie afgetrapt door een bijzondere en gerenommeerde ervaringsdeskundige die als geen ander kan uitleggen hoe dromen werkelijkheid te maken. Schrijf u dus snel in voor deze unieke tweedaagse, want er zijn maar 12 plaatsen.

Data: 7 en 8 oktober 2019, van 9h30 tot 17h Locatie: Fosbury & Sons Antwerpen Begeleiding: Mil Rosseau Msc. Erkend opleider en supervisor PTSTA Deelname: €595 (incl. 21% BTW), inclusief cursusmateriaal, lunches en koffiepauzes.


Enkele reacties van deelnemers

“Als je niet alleen wil weten waar TA over gaat, maar je wil het beleven tot in je kern en voelen hoe het je ter plekke verandert, dan ken ik geen betere plek dan bij Mil en Rik. Bedankt heren om niet alleen te teachen maar to practice what you preach. Prachtig!”

”Mooi was het zeker! Op heel veel vlakken en in vele kleuren. Ik geniet nog ten volle na.”

”Eindelijk heb ik iets gevonden dat mijn hart weer laat zingen. Ik was gefascineerd door wat er deze cursusdagen allemaal aan geschenken is gegeven.”

”Ik had er geen benul van hoe rijk en oneindig TA wel degelijk is. [Jullie] zijn prachtige referenties voor hoe mooi een mens er mede door kan worden.”

”Mil heeft een pracht van een steen in mijn meer gegooid. Voor het eerst sinds lang voelde ik me nog eens intens gevoed door iets.”

”Het was één groot, warm innerlijk feest voor mij die twee dagen. En vrijdagavond, was ik net zo blij dat ik weer naar mijn coconnetje kon gaan, nagenietend van weer even ergens te mogen thuiskomen bij anderen.”


En nog wat reclame van de vorige editie…

Hier Mil. Hij blijft vooruitkijken en dromen. En daar moet je wat voor doen.

Ventoux Bocht.jpg
Screen Shot 2018-10-16 at 20.13.00.png

Goed gekozen zondag? Zin om zelf ook een aantal dingen in beweging te zetten? Sta dan even goed stil. Welkom, de koffie zal klaar staan.

Niet-te-missen ervaring in het prachtige Pillows Hotel. Over dromen…

Screen Shot 2018-10-17 at 20.01.26.png