PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
UNIEKE CURSUS

“Eindelijk heb ik iets gevonden dat mijn hart weer laat zingen. Ik was gefascineerd door wat er deze cursusdagen allemaal aan geschenken is gegeven.” —Deelnemer eerdere cursus Persoonlijke Ontwikkeling.

Op 7 en 8 oktober geven we een unieke 2-daagse cursus volgens de gerenommeerde methodiek Transactionele Analyse in Antwerpen. De twee dagen staan onder de bezielende leiding van Mil en Rik Rosseau, samen begeleidden zij al meer dan 17.000 mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

“Bij mij was het echt zo: er werden drie speldenprikken uitgedeeld en daarmee is iets in gang gezet en dat proces stopt niet. Dan ga je daar zelf mee aan de slag. En dat vind ik zo bijzonder.” —Dennis Teeken, Managing Director DACH at Haribo

De twee dagen worden afgetrapt door Thomas Sanders, een ervaringsdeskundige die als geen ander kan uitleggen hoe dromen werkelijkheid te maken.

"‘Kan niet, kan niet...’, ... een statement dat nog lang bij alle medewerkers is blijven hangen nadat Thomas een sterke, indrukwekkende presentatie gaf voor ons hele bedrijf over doorzettingsvermogen, tegenslagen en toekomst perspectief.” —Carola Hoekstra / ex-CEO Thomas Cook Nederland

Data: najaar 2019 Locatie: Fosbury & Sons Antwerpen Begeleiding: Rik Rosseau en Mil Rosseau Msc. Erkend opleider en supervisor PTSTA Deelname: €595 (incl. 21% BTW), inclusief cursusmateriaal, lunches en koffiepauzes.


meer weten?

Geef ons zeker een seintje, we houden van persoonlijk contact. Hier alvast nog wat info:

Als locatie voor deze unieke tweedaagse kozen we Antwerpen. Voor Mil en Rik voelt dat als thuiskomen. Bij Fosbury & Sons is de Class Room deze dagen van ons. Een geweldige plek, met een goeie naam, om te kijken of er iets is dat je anders wil doen.

Kom hier kennismaken met onze begeleiding bij jouw ‘anders’. Ja, deze opleiding gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling. Waar wil je naartoe? Wat heb je daarvoor nodig? Voor jezelf, je dierbaren, je werk. Want hoe groot de organisatie ook is voor wie we werken, het gaat altijd om personen, om gedrag, om dromen.

Als geen ander kan Thomas uitleggen hoe die dromen werkelijkheid te maken. Met mooie inzichten en een schitterende drive trapt hij deze dagen af. Thomas laat zien dat we niet hoeven vast te zitten. Meestal zijn we gewoon trouw aan enkele van onze patronen.

Om die patronen aan te passen, is het slim ze te analyseren. Onze bril om dat te doen heet Transactionele Analyse (TA). Het is de theorie die bij onze verscheidene interventies op de achtergrond draait. Met de basisfilosofie en kerngedachten van TA bieden we je dus ook een blik achter de schermen.

Tijdens deze tweedaagse combineren we zo voortdurend de theorie en de praktijk van persoonlijke ontwikkeling. Kom bij ons je eigen prachtige en krachtige ontdekkingen doen. Voor jezelf, je gezin, je vrienden, je organisatie, …

Wens je hierna verder te ont-dekken? Dan zenden we je na deze dagen samen een bundel met info om verder in te duiken. Je ontvangt ook een certificaat dat je toegang verleent tot opleidingen in Transactionele Analyse over de hele wereld.

Screen Shot 2019-09-05 at 13.23.45.png
autonoom_ThomasSanders_MilRosseau.jpg

Enkele reacties van deelnemers

“Als je niet alleen wil weten waar TA over gaat, maar je wil het beleven tot in je kern en voelen hoe het je ter plekke verandert, dan ken ik geen betere plek dan bij Mil en Rik. Bedankt heren om niet alleen te teachen maar to practice what you preach. Prachtig!”

”Mooi was het zeker! Op heel veel vlakken en in vele kleuren. Ik geniet nog ten volle na.”

”Eindelijk heb ik iets gevonden dat mijn hart weer laat zingen. Ik was gefascineerd door wat er deze cursusdagen allemaal aan geschenken is gegeven.”

”Ik had er geen benul van hoe rijk en oneindig TA wel degelijk is. [Jullie] zijn prachtige referenties voor hoe mooi een mens er mede door kan worden.”

”Mil heeft een pracht van een steen in mijn meer gegooid. Voor het eerst sinds lang voelde ik me nog eens intens gevoed door iets.”

”Het was één groot, warm innerlijk feest voor mij die twee dagen. En vrijdagavond, was ik net zo blij dat ik weer naar mijn coconnetje kon gaan, nagenietend van weer even ergens te mogen thuiskomen bij anderen.”


En nog wat reclame van de vorige editie…

Hier Mil. Hij blijft vooruitkijken en dromen. En daar moet je wat voor doen.

Ventoux Bocht.jpg
Screen Shot 2018-10-16 at 20.13.00.png

Goed gekozen zondag? Zin om zelf ook een aantal dingen in beweging te zetten? Sta dan even goed stil. Welkom, de koffie zal klaar staan.

Niet-te-missen ervaring in het prachtige Pillows Hotel. Over dromen…

Screen Shot 2018-10-17 at 20.01.26.png