Zelf je groei bepalen
schrijf je nu in voor de exclusieve tweedaagse training
Transactionele Analyse

In ons werk en in ons persoonlijke leven zijn we bijna elke dag bezig met groei en vooruitgang. Met het werkelijkheid maken van onze dromen. Maar te vaak lopen we tegen obstakels aan. De eerste stap om tot groei te komen, is door te beginnen bij jezelf. Waarom doen we de dingen die we doen en hoe kunnen we meer effect hebben op persoonlijke en professionele ontwikkeling om ons heen?

Transactionele Analyse (TA) is dé bewezen methodiek om zelf de touwtjes in handen te nemen om de richting in te gaan die je wenst. Om zelf controle te hebben over de richting die je opgaat. Om zelf te kunnen bepalen of dromen daadwerkelijk werkelijkheid kunnen worden.

Mil Rosseau werkt al 43 jaar als coach en begeleider volgens de TA methodiek. Al meer dan 17.000 (!) mensen heeft hij op weg geholpen door met behulp van Transactionele Analyse daadwerkelijk afscheid te nemen van barrières en stappen voorwaarts te maken in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Op 25 en 26 oktober geeft Mil een bijzondere en exclusieve snelkookcursus in Transactionele Analyse. Niet alleen leert u bij uzelf bewust te zijn van uw barrières die vooruitgang in de weg staan. Ook en vooral sluit u de tweedaagse af met het officiële TA 101 certificaat, dat wereldwijd toegang geeft tot alle TA opleidingen.

Een inspirerende en vooral vertrouwelijke omgeving in Gent maakt van deze unieke training een niet-te-missen ervaring. Bovendien wordt de sessie afgetrapt door een bijzondere en gerenommeerde ervaringsdeskundige die als geen ander kan uitleggen hoe dromen werkelijkheid te maken. Schrijf u dus snel in voor deze unieke tweedaagse want het aantal plaatsen is zeer beperkt.

Data: 25 en 26 oktober 2018, van 9h30 tot 17h Locatie: Pillows Grand Hotel Reylof Gent Begeleiding: Mil Rosseau Msc. Erkend opleider en supervisor PTSTA Deelname: €495 (incl. 21% BTW), inclusief cursusmateriaal, lunches, koffiepauzes en after-drink


Hier Mil. Hij blijft vooruitkijken en dromen. En daar moet je wat voor doen.

Ventoux Bocht.jpg
Screen Shot 2018-10-16 at 20.13.00.png

Goed gekozen zondag? Zin om zelf ook een aantal dingen in beweging te zetten? Sta dan even goed stil. Welkom, de koffie zal klaar staan.

Niet-te-missen ervaring in het prachtige Pillows Hotel. Over dromen…

Screen Shot 2018-10-17 at 20.01.26.png