2-Daagse kennismaking met het persoonlijkheidsmodel, de oplossingsmethoden, de normen en waarden van Transactionele Analyse.

De ‘TA 101’ is de officiële introductietraining in Transactionele Analyse (TA). Tijdens deze informatieve en inspirerende tweedaagse, ontdek je de kernconcepten en de achtergrond en ontwikkeling van TA.

Versnel je inzicht in interne processen. Na een 101 kan je meteen een aantal eigen TA tools inzetten voor je professionele ontwikkeling.

TA is een unieke theorie over de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag, communicatie en ontwikkeling. De fundamenten zijn: respect, zorg en een geloof in ieders vermogen om verantwoordelijk te zijn, voor zichzelf te denken en zijn eigen beslissingen te nemen.
TA is een praktisch en helder theoretisch model. We gebruiken het als onderlegger om de complexiteit en diepgang van onze relaties te onderzoeken.
TA zit boordevol prachtige en krachtige kernconcepten. Deze effectieve instrumenten zetten we in bij het creëren van persoonlijke en professionele verandering en groei.

Elke TA 101 is opgebouwd rond internationaal vastgelegde elementen. Je trainer is steeds een erkend opleider in TA. Zo verzekeren we de hoge kwaliteit van deze dynamische, praktische en inzicht-rijke leerervaring.

  • Voor ouders die hun kinderen willen opvoeden tot gezonde en verantwoordelijke volwassenen.

  • Voor leerkrachten die hun leerlingen belangrijk vinden en zich bewust willen worden van de boodschappen die ze hen dagelijks geven.

  • Voor partners die hun bijdrage willen leveren aan een "rijke" relatie.

Mil Rosseau is de trainer op 25 en 26 oktober 2018. Hij is Msc. en erkend opleider en supervisor PTSTA.
Hier draait het voor Mil om: het TA model verspreiden. De deelnemers aan zijn trainingen kunnen ondertussen alle Belgische Olympische Stadions vullen. Hier leer je hem van dichtbij kennen.

Simplicity isn’t simple
— Jony Ive

Data: 25 en 26 oktober 2018, van 9h30 tot 17h
Locatie: Reylof Gent
Begeleiding: Mil Rosseau Msc. Erkend opleider en supervisor PTSTA
Deelname: €495 (incl. 21% BTW),
inclusief cursusmateriaal, lunches, koffiepauzes en after-drink
Vrije plaatsen: 7