Contact increases and greatly enhances the things that we do.
— Bob Goulding
 
 
Sonja Rosseau - De Raeymaekers

Sonja Rosseau - De Raeymaekers

Rik Rosseau

Rik Rosseau

Mil Rosseau

Mil Rosseau

 
 

Sonja
+32 486 360 602

Rik
+32 486 472 309

Mil
+32 486 551 789

 

Welkom
op onze site


Laatste nieuws

 

Rik on Richard

Mil @ The Berne

Book preview by Rik on ‘Beyond Empathy’ by Richard Erskine.

Mil on Mil and his work at The Berne Institute.


cONSUltANcy

Van de kleinste tot de grootste veranderingen: neem afstand en analyseer wat er van dichtbij onzichtbaar is. Dat doen wij niet voor jou. Dat doe je zelf, met ondersteuning.

EXECUTIVE COACHING

Hiermee springen we er uit sinds 1985. Vaak gebruiken we een unieke groep setting voor coaching. Zo kunnen we samen nieuwe strategieën live uittesten.

IN COMPANY TRAINING

We ontwikkelen en leveren spannende trainingen over de hele wereld. Van het restaurant op de hoek tot de grootste werkgevers, allemaal zien ze het belang van persoonlijke trainingen op maat.
CLASSIC TA TRAINING

Ons grote denkkader is Transactionele Analyse, kortweg TA. Deze geweldig eenvoudige theorie ontwikkelde Eric Berne in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. We geven voorzichtig aan dat dit al een hele tijd meegaat en zeggen: 't is ne klassieker.

MASTERCLASSES

Deze staan dik omcirkeld in de agenda's bij Autonoom. Van in het prille begin is het onze strategie om 'game-changers' uit te nodigen naar België en Nederland. Zij aan zij met leading experts zijn dit uitzonderlijke leermomenten voor alleman.

INSPIRED EVENTS

In de gekste dingen zien we links met ons werk. "Joepie, laat ons daarrond een event organiseren." Ook enthousiast? Zorg dat je erbij bent.