Back to All Events

TA academie organiseert

  • Kontakt der Kontinenten 20 Amersfoortsestraat Soesterberg, UT, 3769 AS Netherlands (map)

Changing lives through Redecision therapy

Een dag TA met Mil Rosseau (B)

Sinds november 2017 organiseert de TA academie een zogenaamde her-beslissingsmarathon. Mil en Sonja Rosseau maakten dergelijke marathons mee tijdens hun bezoeken aan Mount Madonna, het TA centrum van de grondleggers van de TA her-beslissingsschool, Bob en Mary Goulding.

De dagen waarop vooral met de deelnemers gewerkt wordt aan het herzien van oude, niet meer functionele scriptbesluiten, zal ook tal van vragen oproepen over het TA denken achter dit werk. Om ervoor te zorgen dat de dagen in november vooral beschikbaar zijn voor het persoonlijke werk dat de deelnemers willen doen, zal Mil Rosseau op 22 juni 2018 een extra dag op de TA academie zijn. Hij neemt geïnteresseerden mee in het TA denken achter het werk van de Gouldings.

De dag is overigens open voor een ieder die zin heeft om uit de eerste hand (one handshake away from Bob and Mary Goulding) te vernemen wat de TA filosofie en theorie is achter het nemen van her-besluiten. En Mil zou Mil niet zijn als hij ook op die dag niet kleine demonstraties geeft. Welkom!

Deelname vraagt een investering van € 250,–,  inclusief werkmateriaal, koffie/thee, lunch en borrel. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden via de website van de TA academie.

Earlier Event: May 19
Supervisie ochtend
Later Event: June 23
Supervisie ochtend