Back to All Events

Marathon Herbeslissen


  • Kontakt der Kontinenten 20 Amersfoortsestraat Soesterberg, UT, 3769 AS Netherlands (map)

Waarom blijven mensen vasthouden aan manieren van denken, voelen of handelen, waarvan ze weten dat ze niet functioneel zijn? Waarom beslissen mensen steeds weer wat ze ‘volgende keer’ anders gaan doen? Bij zich steeds herhalende patronen van gedrag die in het hier-en-nu niet efficiënt zijn, is het tijd voor een definitief her-besluit.

Mil Rosseau (Master Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, PTSTA-E) en zijn vrouw Sonja (Master Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, CTA-E PTSTA-P), beiden opgeleid door de grondleggers van de Herbeslissings-school binnen de TA, Bob en Mary Goulding, verzorgen een ‘her-beslissingsmarathon’ op de campus van de TA academie.

Lees hier over de ervaringen van de eerdere deelnemers.

Voor wie?
Voor een ieder die werkzaam is op het terrein van therapie, coaching, consulting, opvoeding, onderwijs en organisatieontwikkeling en wil leren deze krachtige vorm van script-verandering toe te passen.

Deelnemen vraagt een investering van € 910,-. Lunch, diner, overnachting en ontbijt zijn in de prijs inbegrepen. Wil je meer weten, klik dan hier voor de brochure met meer informatie.

Opgeven kan via het aanmeldformulier via deze link.

Earlier Event: October 25
101: Kennismaking met TA